Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Woningontruiming bij BoedelZ: altijd volgens afspraak

Een woning ontruimen, dat laat je niet aan iedereen over. U wilt er op kunnen vertrouwen dat de woningontruiming, bijvoorbeeld van een familielid na overlijden, volgens uw wensen gebeurt. BoedelZ maakt voor elke woningontruiming glasheldere afspraken over de aanpak, de prijs en de opbrengst. Woningontruimingen doen wij discreet, met respect en volgens afspraak.

Bij een woningontruiming zijn goede afspraken belangrijk. Over de datum bijvoorbeeld. En over de aanpak van het woning ontruimen. Ook over de bestemming van de inboedel moeten vooraf goede afspraken worden gemaakt. U wilt zich immers geen zorgen hoeven te maken over de woningontruiming.

Woning ontruimen kost vrije tijd
Om woningontruiming zelf te doen, moet u misschien vrije dagen opnemen. Of direct in het weekeinde aan de slag. Dat kost dus kopzorgen (van afspraken afzeggen tot oppas regelen) en misschien verlies aan inkomen. Woningontruiming door BoedelZ levert u zo bezien dus geld op, en in ieder geval een gerust gevoel.

Woning ontruimen door BoedelZ

 • Discreet en met respect
 • Kost u geen vakantiedagen of weekeinde
 • Woning wordt bezemschoon opgeleverd
 • Geen gedoe met opkopers
 • Geen vervoers- of voorrijkosten
 • BoedelZ haalt echt alles weg. Dit in tegenstelling van de kringloopwinkel of spullenhulp die alleen inboedel van waarde uit de woning haalt.
 • Geen Marktplaats-kopers aan de deur.

Datum woningontruiming
Meestal is er een datum waarop de woning bezemschoon moet worden opgeleverd aan de nieuwe huurder of eigenaar. En dat luistert vaak nauw. Bijvoorbeeld bij een verhuizing. En zeker bij woningontruimingen na een overlijden. Na de eerste rouwperiode, en het verdelen van de dierbare of bruikbare spullen in huis, blijft er meestal nog heel wat inboedel over. En die wilt u voor een bepaalde datum het huis uit hebben.

Bij BoedelZ krijgt u vooraf niet alleen een schriftelijke offerte voor de woningontruiming, maar ook stellen we in overleg met u een realistische planning op van de tijdstippen waarop we de woning ontruimen kunnen. Wij bieden een Opleveringsgarantie waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Aanpak woning ontruimen
Ook maken we van te voren afspraken over de aanpak van de woningontruiming. We komen kijken naar de ligging van de woning, aanwezigheid van trappen of liften, parkeermogelijkheid en andere bijzonderheden. En wij stellen vooraf een inboedellijst op.

Wilt u samen met ons de woning ontruimen, of laat u de woningontruiming liever helemaal aan ons over? Na het ontruimen leveren we de woning bezemschoon op, u heeft er zo geen omkijken naar.

Bestemming van inboedel
Veel mensen vinden het zonde als bruikbare onderdelen van de inboedel weggegooid worden. Ze willen graag dat andere mensen nog gebruik kunnen maken van kasten, banken, serviesgoed, kleding of apparaten. Bij woningontruimingen door BoedelZ kunt u zelf aangeven of u wensen heeft voor de bestemming van de inboedel. Mogelijk heeft u een goed doel in gedachten. Wat niet geveild of verkocht kan worden, brengen wij meestal naar een niet-commerciële kringloopwinkel of het Leger des Heils.

Opbrengst woningontruiming
Goederen uit de inboedel die waarde hebben, worden door ons aangeboden bij een veilinghuis of verkocht via internet. Wij doen geen zaken met opkopers. U krijgt van ons een glashelder rapport van de opbrengsten. En we maken afspraken over het percentage commissie dat BoedelZ ontvangt.

Prijs woningontruiming
We maken ook glasheldere afspraken over de prijs. Woningontruiming door BoedelZ betekent dat u van te voren precies weet wat het kost. U krijgt een schriftelijke, vrijblijvende offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een kleine woning ontruimen we al vanaf € 399, zonder in mindering gebrachte inboedel. Op deze offerte wordt eventueel de dagwaarde van de inboedel in mindering gebracht.

Neem gerust contact met ons op. We zijn dag en nacht bereikbaar!

Gratis advies en offerte voor woningontruiming

Heeft u een vraag over woningontruiming of inboedel? We zijn dagelijks van 8.00 uur - 22.00 uur bereikbaar!
Tel. 035 88 729 77.

Meer over BoedelZ

Daarom BoedelZ

 • Persoonlijk contactpersoon
 • Wij werken niet met containers
 • Woning wordt schoon opgeleverd, wij gaan verder dan bezemschoon
 • Sleutelservice (halen en brengen)
 • Veiling bemiddeling
 • Zeer breed netwerk met diverse experts
 • Alle bruikbare inboedel gaat naar een goed doel
 • Afval wordt duurzaam verwerkt
 • Gratis een vrijblijvende, transparante en gespecificeerde offerte
 • Totale ontzorg service, maar dan ook écht totaal
BoedelZ Woningontruiming & Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok