Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Waardevolle inboedel verkopen via veilinghuis of Marktplaats – samenwerking met veilinghuis

Als we voor een woningontruiming een inventaris beoordelen, kunnen we waardevolle inboedel tegenkomen die geschikt is voor verkoop via een veilinghuis. Of zien we kansen om waardevolle inboedel te verkopen via internet, op Marktplaats bijvoorbeeld. Of misschien heeft u zelf al het plan om waardevolle spullen te verkopen via een veilinghuis, maar weet u niet precies hoe dat werkt.

Wij zijn u daar graag bij van dienst. Vanzelfsprekend maken we u er op attent als er waardevolle spullen aanwezig zijn in een inboedel. Sommige artikelen zijn zo waardevol dat het zinnig is ze te verkopen via een veilinghuis. Denk aan antiek, kunstwerken, sieraden, bijzonder serviesgoed of designmeubelen. Ook verzamelingen zijn goed om te verkopen via een veiling. Hiervoor rekenen wij alleen de vervoerskosten.

Inboedel verkopen via internet: Marktplaats
Daarnaast is het ook interessant om waardevolle inboedel te verkopen via internet; Marktplaats is een kanaal dat daarvoor veel gebruikt wordt. In overleg met u bepalen we de vraagprijs, plaatsen de advertentie, voeren de onderhandelingen en sluiten de verkoop voor u af. De opbrengst, minus een van tevoren overeengekomen courtage,wordt binnen enkele dagen na de verkoop op uw rekening gestort.

Goederen die niet geveild of verkocht kunnen worden, brengen wij meestal naar een niet-commerciële kringloopwinkel of het Leger des Heils.

Zelf waardevolle spullen verkopen?
De ervaring leert dat het, zeker bij een woningontruiming na overlijden, voor de nabestaanden erg belastend is om zich ook bezig te moeten houden met de verkoop van de waardevolle inboedel via een veilinghuis of via internet. Marktplaats advertenties zetten en beheren, kopers te woord staan, contact leggen met een veilinghuis: het is veel werk, terwijl uw hoofd er misschien niet naar staat. Daarom komen we u graag te hulp bij het waardevolle inboedel verkopen via een veilinghuis of internet.

Waardevolle spullen verkopen via veilinghuis
Als er waardevolle inboedel in aanmerking komt voor verkoop via een veilinghuis, wordt het object door ons gefotografeerd en beschreven. We bieden de foto en de beschrijving aan bij een veilinghuis. Het veilinghuis bepaalt of het object veilingwaardig is; u krijgt daar binnen enkele dagen bericht van. Wij brengen dan alleen vervoerskosten in rekening.

Samenwerking met veilinghuis
In samenwerking met het veilinghuis wordt bepaald wanneer de waardevolle spullen daadwerkelijk ter veiling komen. De opbrengst van de veiling wordt rechtstreeks op de rekening van de bewindvoerder of erven gestort. Dus zonder tussenkomst van BoedelZ.

Tijdelijke opslag in afwachting van verkoop
Als de woningontruiming voltooid moet zijn, voordat u de waardevolle inboedel kunt verkopen via een veilinghuis of internet, dan zorgen we tegen een kleine vergoeding voor tijdelijke opslag in afwachting van verkoop.

Voordelen van inboedel verkopen via veilinghuis of Marktplaats

 • Ontruiming, taxatie, opslag en verkoop van begin tot eind geregeld met BoedelZ
 • Samenwerking met veilinghuis van uw keuze
 • Bespaart u tijd en veel geregel
 • Goed te combineren met woningontruiming en schoonmaak

Overweegt u om de waardevolle inboedel verkopen via veilinghuis of Marktplaats?. Neem contact met ons op!

Gratis advies en offerte voor woningontruiming

Heeft u een vraag over woningontruiming of inboedel? We zijn dagelijks van 8.00 uur - 22.00 uur bereikbaar!
Tel. 035 88 729 77.

Meer over BoedelZ

Daarom BoedelZ

 • Persoonlijk contactpersoon
 • Wij werken niet met containers
 • Woning wordt schoon opgeleverd, wij gaan verder dan bezemschoon
 • Sleutelservice (halen en brengen)
 • Veiling bemiddeling
 • Zeer breed netwerk met diverse experts
 • Alle bruikbare inboedel gaat naar een goed doel
 • Afval wordt duurzaam verwerkt
 • Gratis een vrijblijvende, transparante en gespecificeerde offerte
 • Totale ontzorg service, maar dan ook écht totaal
BoedelZ Woningontruiming & Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok