Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Schoonmaken woning of bedrijfspand in combinatie met ontruiming

Een woning bezemschoon opleveren bij woningontruiming hoort bij onze standaard dienstverlening. Maar soms is een grote schoonmaak nodig om een woning of bedrijfspand netjes op te leveren.

Schoonmaken van een woning of bedrijfspand in combinatie met ontruiming ligt voor de hand. Na een ontruiming is bezemschoon opleveren de norm, maar misschien ontdekt u dat een grote schoonmaak nodig is. Denk aan het ontvetten van de keuken, kalkaanslag of nicotine aanslag verwijderen en afval afvoeren.

De woningbouwvereniging of verhuurder verwacht dat de woning schoon wordt opgeleverd, anders wordt de woning door de verhuurder op kosten van de huurder schoongemaakt.

Bezemschoon opleveren bij woningontruiming
Als wij een woning ontruimen wordt deze altijd bezemschoon opgeleverd. Dat wil zeggen dat alle vertrekken geveegd en gestofzuigd zijn. Heeft u zelf de woning ontruimd? Ook dan helpen we u graag bij het bezemschoon opleveren of het afvoeren van het afval. Afval verwijderen bij woningontruiming hebben wij in eigen hand; u bent dus niet afhankelijk van afspraken met anderen.

Schoonmaken woning door BoedelZ:

 • Schoonmaken woning of bedrijfspand in combinatie met ontruiming
 • Ook schoonmaken woning of bedrijfspand als aparte opdracht
 • Grote schoonmaak
 • Nicotine aanslag verwijderen
 • Afval afvoeren bij woningontruiming in eigen hand
 • Woning of bedrijfspand kan sneller weer verhuurd worden

Grote schoonmaak
Een woning ontruimen is al een belastend karwei, zeker als dat met emoties gepaard gaat. Tijdens of na het ontruimen blijkt soms dat alleen vegen en stofzuigen niet volstaat en dat er een grote schoonmaak nodig is. Vuil en aanslag schoonmaken in de keuken, op plaatsen waar apparaten hebben gestaan. Nicotine aanslag verwijderen van muren, plafonds, deuren en plinten. Ongedierte bestrijden. Ook hebben we ervaring in het schoonmaken en ontsmetten van een woning waar een stoffelijk overschot is aangetroffen.

Nicotine aanslag verwijderen
Als de bewoner van een huis een verstokte roker was, is het soms nodig om de geelbruine nicotine-aanslag in huis te verwijderen. Alleen het plafond witten helpt niet: de aanslag komt er zo weer doorheen. Plafonds, kozijnen en muren moeten vetvrij gemaakt worden. Na het nicotine aanslag verwijderen kan er dan opnieuw gewit of geschilderd worden.

Afval afvoeren bij woningontruiming in eigen hand
Wat doet u met het afval bij een woningontruiming? In de afvalbak? Bij de meeste seniorenflats is wel een verzamelcontainer waar afvalzakjes in kunnen. Maar dit is niet afdoende. Afspraken maken met een derde partij voor het afval afvoeren is ingewikkeld en kost extra geld.

BoedelZ heeft het afval ontruimen bij woningontruiming in eigen hand. Wij verzorgen afvalbakken of containers op maat, inbegrepen in de hele woningontruiming. Als u zelf de woning ontruimt, kunt u ons ook alleen voor het afval afvoeren inschakelen.

Schoonmaken woning of bedrijfspand in combinatie met ontruiming
Als u zelf ontruimt, helpen wij u graag bij het schoonmaken van woning of bedrijfspand. In combinatie met ontruiming is het schoonmaken veelal voordeliger: we zijn dan toch al aanwezig in de woning en kunnen efficiënt aan de slag.

Prijs schoonmaken woning
We maken ook glasheldere afspraken over de prijs. Een voorbeeld: bezemschoon opleveren bij woningontruiming van een seniorenflat kan al vanaf € 399.

Schoonmaken woning of bedrijfspand? Zelf doen, laten doen of samen doen? Bespreek eens wat de mogelijkheden zijn. 

Gratis advies en offerte voor woningontruiming

Heeft u een vraag over woningontruiming of inboedel? We zijn dagelijks van 8.00 uur - 22.00 uur bereikbaar!
Tel. 035 88 729 77.

Meer over BoedelZ

Daarom BoedelZ

 • Persoonlijk contactpersoon
 • Wij werken niet met containers
 • Woning wordt schoon opgeleverd, wij gaan verder dan bezemschoon
 • Sleutelservice (halen en brengen)
 • Veiling bemiddeling
 • Zeer breed netwerk met diverse experts
 • Alle bruikbare inboedel gaat naar een goed doel
 • Afval wordt duurzaam verwerkt
 • Gratis een vrijblijvende, transparante en gespecificeerde offerte
 • Totale ontzorg service, maar dan ook écht totaal
BoedelZ Woningontruiming & Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok