Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Een inboedel van een woning ontruimen is volgens mij veel meer dan zonder meer de goederen weghalen. Als je, bijvoorbeeld na een overlijden, de inboedel van een woning wilt laten ontruimen, ben je vooral op zoek naar houvast. Naar iemand met wie je afspraken kunt maken over de bestemming van de inboedel, die respectvol omgaat met de situatie, vertelt wat er mogelijk is en op korte termijn aan de slag gaat.

Oprichter BoedelZ
Ik ben Roland Lap uit Soest, oprichter van BoedelZ Woningontruiming. Op verschillende momenten in mijn loopbaan, bijvoorbeeld als vrijwilliger in seniorenland, kreeg ik te maken met de ontruiming van een inboedel, op goede en minder geslaagde manieren. Ik bedacht hoe het proces rond het ontruimen van inboedels beter en klantvriendelijker kan. En heb daarom BoedelZ opgezet.

Seniorenorganisaties
Ik ben geruime tijd werkzaam geweest voor diverse seniorenorganisaties, in en buiten de regio Soest. BoedelZ staat goed bekend bij die organisaties en werkt dan ook goed samen met onder meer de Vivium Zorggroep, Leef3.nu, Zorgpalet Baarn-Soest, Humanitas en het Servicepunt Thuiswonen. We werken maatschappelijk verantwoord: BoedelZ probeert zoveel mogelijk regionale en duurzame initiatieven te betrekken bij ons werk.

Kunst(her-)kenner
Voor ik met BoedelZ begon heb ik jarenlang in de verzekeringswereld gewerkt. Als fervent kunstliefhebber heb ik me bekwaamd en ben ik een erkend kunst(her-)kenner geworden. Beide soorten ervaring komen me bij BoedelZ goed van pas.

Recycling
Ook het milieu vind ik belangrijk. BoedelZ zorgt bij een woningontruiming altijd voor het milieuvriendelijk afvoeren van de inboedel. Het sorteren begint direct al in huis, bij de ontruiming. We zorgen er ook voor dat zoveel mogelijk goederen een ‘tweede leven’ krijgen. Ook als spullen niet meer bruikbaar zijn, kunnen de grondstoffen ervan (metaal, plastic, papier) toch nog een tweede leven krijgen door recycling.

Mensen helpen
BoedelZ werkt samen met de plaatselijke kringloopwinkels, die geen winstoogmerk hebben. Gereedschap gaat naar de stichting Gered Gereedschap; kleding gaat naar het Leger des Heils; brillen en gehoorapparaten naar EyeClarify. Al deze instellingen helpen mensen; dat geeft een goed gevoel.

Meer dan woningontruiming
BoedelZ doet meer dan alleen de inboedels van woningen ontruimen. Ook voor het bezemschoon, of volledig schoonmaken van woningen zijn wij beschikbaar. We doen kleine en grote klussen en maken volgens afspraak de hele woning verkoopklaar. Ook voor tijdelijke opslag van inboedels kunt u bij BoedelZ terecht.

Gratis advies en offerte voor woningontruiming

Heeft u een vraag over woningontruiming of inboedel? We zijn dagelijks van 8.00 uur - 22.00 uur bereikbaar!
Tel. 035 88 729 77.

Meer over BoedelZ

Daarom BoedelZ

  • Persoonlijk contactpersoon
  • Wij werken niet met containers
  • Woning wordt schoon opgeleverd, wij gaan verder dan bezemschoon
  • Sleutelservice (halen en brengen)
  • Veiling bemiddeling
  • Zeer breed netwerk met diverse experts
  • Alle bruikbare inboedel gaat naar een goed doel
  • Afval wordt duurzaam verwerkt
  • Gratis een vrijblijvende, transparante en gespecificeerde offerte
  • Totale ontzorg service, maar dan ook écht totaal
BoedelZ Woningontruiming & Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok