Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Woningontruiming is vaak het gevolg van een verhuizing of overlijden van de bewoner. Als eigenaar, of nabestaande, wilt u de woning verhuur klaar maken, of verkoop klaar. Maar u heeft niet de ervaring, geen tijd voor woningontruiming of schoonmaak, of laat die klus liever aan een vertrouwde vakman over. BoedelZ verzorgt woningontruimingen discreet, met respect en volgens afspraak.

Voor woningontruiming zijn we dagelijks van 8.00 uur - 22.00 uur bereikbaar!


Woningontruiming bij BoedelZ: altijd volgens afspraak

Een woning ontruimen, dat laat je niet aan iedereen over. U wilt er op kunnen vertrouwen dat de woningontruiming, bijvoorbeeld van een familielid na overlijden, volgens uw wensen gebeurt. BoedelZ maakt voor elke woningontruiming glasheldere afspraken over de aanpak, de prijs en de opbrengst. Woningontruimingen doen wij discreet, met respect en volgens afspraak.

Spoed ontruiming zorgkamer of verpleegtehuis: 100% oplever garantie

Woningontruiming van een zorgkamer moet vaak snel gebeuren. De instelling eist dat de zorgkamer binnen een werkweek bezemschoon opgeleverd wordt. We kennen zelfs situaties waarin de zorgkamer binnen een dag ontruimd moest worden.

Koopwoning schoon opleveren of woning verkoopklaar maken door een vastgoed stylist: BoedelZ

Een woning verkoopklaar maken betekent soms een complete woningontruiming en schoonmaak. Wilt u kijkers of kopers geen lege woning laten zien? Laat dan de woning door een vastgoed stylist verkoopklaar maken. Ook dat kan bij BoedelZ.

Huurwoning schoon opleveren of woning verhuurklaar maken: 100% oplever garantie. Meterstanden doorgegeven aan nutsbedrijven, Voor-en eindcontrole met de verhuurder en sleuteloverdracht.

Een woning verhuurklaar maken is soms een hele klus. Na een woningontruiming van de huurwoning of het vertrek van de huurder komen er bij de voor- of eindinspectie vaak allerlei grote of kleine gebreken aan het licht.

Vloerbedekking verwijderen, zachte vloer verwijderen, harde vloeren.

Vloerbedekking verwijderen is vaak een vervelende klus. Bij het opleveren van een huurwoning, of na een woningontruiming, is vinyl verwijderen oftapijt verwijderen soms nodig. Ook het verwijderen van laminaat, parket of een tegelvloer kan vereist worden.

Schoonmaken woning of bedrijfspand in combinatie met ontruiming

Een woning bezemschoon opleveren bij woningontruiming hoort bij onze standaard dienstverlening. Maar soms is een grote schoonmaak nodig om een woning of bedrijfspand netjes op te leveren.

BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok