Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Dankzij BoedelZ kunt u samenwerken met goede doelen voor het hergebruik van inboedel. Dat voelt goed!

Het is een troostrijke gedachte, zeker bij het verdelen van de inboedel na een overlijden: iemand anders blij maken met spullen uit de inboedel die nog goed gebruikt kunnen worden. BoedelZ helpt u graag om artikelen een tweede leven te geven. We werken daarvoor samen met goede doelen, zoals het Leger des Heils, EyeClarify en Gered Gereedschap.

Bij het verdelen van een inboedel gaat de eerste aandacht uit naar zaken die een emotionele waarde hebben of geld waard zijn. Ook is er een deel van de inboedel dat weggegooid kan worden. Maar er zijn altijd spullen in huis die een tweede leven verdienen. Goederen waarvan je weet dat je er iemand een plezier mee kunt doen. Bijvoorbeeld kleding, witgoed, apparatuur of gereedschap.

Samenwerken met goede doelen
Maar hoe vind je het juiste adres om die artikelen een tweede leven te geven? Hoe kun je samenwerken met goede doelen voor hergebruik van inboedel? Vaak ontbreekt de tijd om een goede bestemming te vinden voor die nog nieuwe koelkast of die prima beeldbeeld-tv. En dat is jammer, want vaak is het juist een troostrijke gedachte dat iemand anders blij gemaakt kan worden met spullen uit de inboedel.

Voorbeelden hergebruik inboedel
Wij werken samen met niet-commerciële kringloopwinkels, zoals lokale kringloopwinkels die door de gemeente worden ondersteund. Zulke kringloopwinkels verkopen veel tweedehands kleding, witgoed, meubilair of apparatuur. Zij verkopen de artikelen aan mensen die zelf weinig te besteden hebben. De opbrengst komt ten goede aan lokale stichtingen en aan opleiding en begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Kleding en textiel wordt gesorteerd. Goed bruikbare kleding kan verkocht worden in een kringloopwinkel. Andere kleding en textiel stellen wij ter beschikking aan Reshare van het Leger des Heils.

Gereedschappen weggooien is zonde. De stichting Gered Gereedschap zamelt allerlei soorten gereedschap in om deze te gebruiken voor projecten in ontwikkelingslanden.

Oud papier wordt door BoedelZ gebracht naar de papiercontainer bij de milieustraat, of naar een lokale vereniging die oud papier inzamelt.

Mobiele telefoons en zulke apparatuur leveren wij in bij GSM retourplan. Ook brillen en gehoorapparaten kunnen een tweede leven krijgen: via EyeClarify komen ze terecht bij mensen die zo’n hulpmiddel niet kunnen betalen.

Hergebruik inboedel betekent bij BoedelZ:

 • Bruikbare artikelen krijgen een 2e leven
 • Alleen goede doelen, geen winstoogmerk
 • Samenwerken met goede doelen
 • Ook goede doelen van uw keuze mogelijk

Herbruikbare meubelen
Meubelen zijn typisch artikelen in een inboedel die geschikt zijn voor hergebruik. Opkopers bieden er vaak geen geld voor omdat ze er geen handel in zien. Maar het gaat vaak om prima herbruikbare meubelen waar iemand nog jarenlang mee voort kan. Zonde om dat bankstel, of die tafel, weg te gooien. BoedelZ brengt herbruikbare meubelen naar niet-commerciële kringloopwinkels. Daar worden ze voor een laag bedrag verkocht aan mensen die het niet breed hebben. Met de opbrengst worden lokale goede doelen gesteund.

Hergebruik inboedel: wilt u samenwerken met goede doelen? BoedelZ regelt het voor u. Neem gerust contact met ons op!

Gratis advies en offerte voor woningontruiming

Heeft u een vraag over woningontruiming of inboedel? We zijn dagelijks van 8.00 uur - 22.00 uur bereikbaar!
Tel. 035 88 729 77.

Meer over BoedelZ

Daarom BoedelZ

 • Persoonlijk contactpersoon
 • Wij werken niet met containers
 • Woning wordt schoon opgeleverd, wij gaan verder dan bezemschoon
 • Sleutelservice (halen en brengen)
 • Veiling bemiddeling
 • Zeer breed netwerk met diverse experts
 • Alle bruikbare inboedel gaat naar een goed doel
 • Afval wordt duurzaam verwerkt
 • Gratis een vrijblijvende, transparante en gespecificeerde offerte
 • Totale ontzorg service, maar dan ook écht totaal
BoedelZ Woningontruiming & Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok