Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Een speciale ontruiming is een woningontruiming met een bijzonder aspect. De ontruiming van een zwaar vervuilde woning of schoonmaak van een vervuilde woning bijvoorbeeld. Of ontruiming en schoonmaak na lijkvinding. Ook het volledig schoon opleveren van nieuwbouw valt hieronder.

Voor een speciale ontruiming staan we altijd klaar. Bel ons: mob. 06 50 640 450 of tel. 035 88 729 77


Schoonmaak en ontruiming zwaar vervuilde woning

Ontruiming van een zwaar vervuilde woning is niet alleen een vervelend en tijdrovend werk. Het is ook gevoelig werk: de bewoner, of de nabestaanden, schamen zich vaak voor de situatie van een vervuilde woning. Woningontruiming van een zeer vervuilde woning draait niet alleen om ervaring, maar is ook een vertrouwenskwestie.

Woningontruiming vervuilde woning
Als iemand jarenlang niet goed heeft schoongemaakt in huis, spreken we van een zwaar vervuilde woning. De bewoner zelf durft vaak zelf geen hulp te zoeken voor de schoonmaak van de vervuilde woning, waardoor de zaak alleen maar erger wordt. Soms wordt onze hulp ingeroepen door de bewoner zelf, die weer een frisse start wil maken. Soms worden we, na verhuizen of overlijden van de bewoner, door de nabestaanden of bewindvoerder ingeschakeld voor het ontruimen van de vervuilde woning. Waarbij schoonmaken een logisch vervolg is.

Schoonmaak vervuilde woning
Bij de schoonmaak van een vervuilde woning komt meer kijken dan een stofzuiger en een vochtig doekje. De vervuiling in keuken, woonkamer, slaapkamer, toilet en badkamer moet planmatig worden aangepakt. Het kan variëren van vuil en aanslag verwijderen tot het bestrijden van ongedierte en het ontsmetten van kamers, of zelfs de gehele woning. En dit alles zonder overlast voor de buren. En natuurlijk gebruiken wij professionele, milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

Zeer vervuilde woning? Bel BoedelZ:

  • 100% discreet
  • Kost u geen dagen werk
  • Ervaring met ontruimen woning ‘hoarder’
  • Woning wordt ontruimd en gereinigd
  • Geen gedoe met opkopers
  • Inboedel gaat naar verzamelaars, kringloop of goed doel
  • Samenwerking met een ‘professional organizer' of 'opruimcoach’ die aangesloten is bij branchevereniging NBPO

Ontruiming en schoonmaak van een zwaar vervuilde woning kost al gauw enkele dagen werk. Met een vertrouwde partner als BoedelZ hoeft u zelf geen tijd te steken in de ontruiming en bespaart u zich de minder prettige kanten van de schoonmaak van een zwaar vervuilde woning.

Planning en offerte
Bij BoedelZ krijgt u vooraf een schriftelijke offerte voor de ontruiming en/of schoonmaak van een zeer vervuilde woning. We stellen we in overleg met u een realistische planning op. Ook bij de ontruiming en schoonmaak van een zwaar vervuilde woning bieden wij de Opleveringsgarantie, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Aanpak zeer vervuilde woning
Zet uw schaamte of aarzeling opzij en lig niet wakker over de schoonmaak van een vervuilde woning. Het is ons vak om de schoonmaak goed en discreet uit te voeren. We maken van te voren afspraken over de aanpak: we komen kijken naar de inboedel, de mate van vervuiling van de woning en andere bijzonderheden. En wij stellen vooraf een complete inboedellijst op.

Wilt u samen met ons de vervuilde woning ontruimen en schoonmaken? Ook dat is mogelijk.

Hoarder in huis
Hoarding is de Engelse term voor mensen die dwangmatig spullen verzamelen. Mensen die deze geestesziekte hebben worden hoarder genoemd. Een woning van een hoarder is vaak tot de nok toe vol met spullen of verzamelingen. Wanneer u als familielid of bewindvoerder zo’n woning wilt ontruimen, of schoonmaken, kan u de moed in de schoenen zinken. Waar te beginnen? Waar moeten al die spullen heen? Hoeveel werk is het eigenlijk? Een ‘professional organizer of opruimcoach’, die aangesloten is bij de branchevereniging NBPO, kan u helpen met het zorgvuldig uitzoeken van die spullen. 

BoedelZ heeft ervaring met het ontruimen van woningen waar een hoarder heeft gewoond. We nemen u het vervelende werk uit handen. We inventariseren welke goederen er in de woning aanwezig zijn, maken een plan voor ontruiming en schoonmaak en voeren dat plan discreet uit.

Bestemming inboedel na ontruiming
Bij de woningontruiming van een zwaar vervuilde woning kunt u zelf aangeven of u wensen heeft voor de bestemming van de inboedel. Mogelijk heeft u een goed doel in gedachten. Artikelen die niet geveild of verkocht kunnen worden, brengen wij meestal naar een niet-commerciële kringloopwinkel, het Leger des Heils of een goed doel van uw keuze.

Opbrengst woningontruiming
Goederen uit de inboedel die waarde hebben, bieden we aan bij een veilinghuis of worden verkocht via internet. Wij doen geen zaken met opkopers. Aan de opdrachtgever rapporteren we over de opbrengsten.

Neem ons gerust in vertrouwen voor de ontruiming en schoonmaak van een zeer vervuilde woning.

Nieuwbouw schoon opleveren door BoedelZ: professionele opleveringsschoonmaak

Nieuwbouw schoonmaken is de laatste stap voor de oplevering van een huis of bedrijfsruimte. Bij de overdracht wilt u toch ook de nieuwbouw schoon opleveren? Laat BoedelZ de nieuwbouw schoonmaken. Wij werken alleen met professionele, milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

BoedelZ maakt woningen met nicotine-aanslag en rookgeur schoon

Een woning of bedrijfspand waar jarenlang gerookt is, moet eerst gereinigd worden: weg met die penetrante rookgeur en gele nicotine-aanslag op alle oppervlakken. Een sopje helpt niet tegen nicotine-aanslag. Overschilderen kan niet zomaar. Wij verdrijven de rookgeur voorgoed. En wij verwijderen nicotine aanslag van muren, plafonds, deuren, plinten, meubels en stoffering.

BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok