Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Koopwoning schoon opleveren of woning verkoopklaar maken door een vastgoed stylist: BoedelZ

Een woning verkoopklaar maken betekent soms een complete woningontruiming en schoonmaak. Wilt u kijkers of kopers geen lege woning laten zien? Laat dan de woning door een vastgoed stylist verkoopklaar maken. Ook dat kan bij BoedelZ.

Soms is het verkoopklaar maken alleen maar een kwestie van de woning schoon opleveren, gebreken verhelpen en schilderen. Ideaal in combinatie met woningontruiming.

Maar veel mensen willen geen lege woning te koop aanbieden. Een prettig ingerichte woning is voor sommige kopers veel aantrekkelijker om te zien. Om een woning optimaal te presenteren, wordt een vastgoed stylist ingezet. Deze weet precies hoe hij een woning aantrekkelijk en verkoopklaar maken kan.

Woning verkoopklaar maken met vastgoed stylist
Ook met BoedelZ kunt u een woning verkoopklaar maken met het advies van, of door een vastgoed stylist. Zo’n stylist kijkt naar de woning door de ogen van een mogelijke koper. En heeft ervaring in het aantrekkelijk presenteren van het huis. Wij werken samen met House of Kiki, een opleiding voor gecertificeerde vastgoed stylisten. De vastgoed stylist maakt de woning niet alleen verkoopklaar, maar kan ook de woningfotografie voor zijn rekening nemen voor een optimale presentatie op woningsites als FUNDA.
www.houseofkiki.nl

Woningontruiming en verkoopklaar maken
Een woning verkoopklaar maken kan ook betekenen dat de woning helemaal ontruimd moet worden en schoon moet worden opgeleverd. Vaak zijn er meer punten van aandacht na de woningontruiming van een woning. Veel voorkomende werkzaamheden bij het verkoopklaar maken zijn het verwijderen van de vloerbedekking of het behang, het doen van schilderwerk of het fatsoeneren van de tuin. Met de 100% oplever garantie van BoedelZ hebt u er geen omkijken naar.

Woning verkoopklaar maken door BoedelZ:

 • Samen doen of door ons laten doen
 • Inzet van gecertificeerde verkoopstylisten aangesloten bij House of KIKI
 • Woning schoon opleveren
 • Verrichten voor- en eindinspectie
 • Schoonmaak en klein renovatiewerk
 • Woning in originele staat terugbrengen
 • Goed te combineren met woningontruiming

Voor- en eindinspectie
Bij de overdracht van een woning, na woningontruiming, wordt vaak een voor- en eindinspectie gehouden. Bij de voorinspectie wordt door beide partijen een lijst opgesteld van zaken die bij oplevering in orde moeten zijn. Daarbij kan BoedelZ aanwezig zijn. Bij de eindinspectie wordt gecheckt of dit gelukt is. Wij kunnen voor u de voor- en eindinspectie verrichten. Ook kan BoedelZ, naar aanleiding van uw voorinspectie, de woning verkoopklaar maken.

Woning verkoopklaar maken
Een koper verwacht dat de woning voldoet aan een aantal eisen: het moet er schoon zijn; het pleisterwerk en de plafonds moeten 100% zijn; water, elektra en verwarming moeten werken; oude gordijnrails of andere zaken moeten verwijderd zijn. En de woning moet natuurlijk leeg zijn.

In combinatie met onze diensten voor woningontruiming heeft BoedelZ veel ervaring in het verkoopklaar maken en het schoon opleveren van de (huur)woning. Tapijt verwijderen; schilderwerk; kleine reparaties; de tuin fatsoeneren: het kan allemaal deel uitmaken van de woning verkoopklaar maken.

100% oplever garantie
Met een specialist in woningontruiming als BoedelZ is het verkoop klaar maken van een woning anders. Wij hebben er belang bij dat onze opdrachtgevers tevreden zijn. We verrichten graag samen met u de voor- en eindinspectie. Of maken, naar aanleiding van uw voor- en eindinspectie, duidelijke en transparante afspraken over de werkzaamheden voor het verkoopklaar maken. U krijgt onze 100% oplever garantie: we doen wat we zeggen en zijn op tijd gereed.

Kosten woning verkoopklaar maken
Een woning verkoopklaar maken doen we met glasheldere afspraken over de prijs. U weet van te voren precies wat het verkoopklaar maken kost. U krijgt een schriftelijke, vrijblijvende offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De kosten van het verkoopklaar maken van een koopwoning variëren natuurlijk. Een woning schoon opleveren doen we al vanaf € 399.

Woning verkoopklaar maken kost vrije tijd
Als particulier moet u misschien vrije dagen opnemen om een woning verkoopklaar te maken. En van alle markten thuis zijn. Dat kost kopzorgen (van afspraken afzeggen tot gereedschap zoeken) en misschien verlies aan inkomen. Woningontruiming door BoedelZ levert u zo geld op, en scheelt zorgen.

Informeer eens vrijblijvend naar wat we voor u kunnen doen bij het verkoopklaar maken van de woning. Neem gerust direct contact met ons op!

Gratis advies en offerte voor woningontruiming

Heeft u een vraag over woningontruiming of inboedel? We zijn dagelijks van 8.00 uur - 22.00 uur bereikbaar!
Tel. 035 88 729 77.

Meer over BoedelZ

Daarom BoedelZ

 • Persoonlijk contactpersoon
 • Wij werken niet met containers
 • Woning wordt schoon opgeleverd, wij gaan verder dan bezemschoon
 • Sleutelservice (halen en brengen)
 • Veiling bemiddeling
 • Zeer breed netwerk met diverse experts
 • Alle bruikbare inboedel gaat naar een goed doel
 • Afval wordt duurzaam verwerkt
 • Gratis een vrijblijvende, transparante en gespecificeerde offerte
 • Totale ontzorg service, maar dan ook écht totaal
BoedelZ Woningontruiming & Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok