Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Spoed ontruiming zorgkamer of verpleegtehuis: 100% oplever garantie

Woningontruiming van een zorgkamer moet vaak snel gebeuren. De instelling eist dat de zorgkamer binnen een werkweek bezemschoon opgeleverd wordt. We kennen zelfs situaties waarin de zorgkamer binnen een dag ontruimd moest worden.

De mensen van BoedelZ zijn bij een aantal verzorgingstehuizen en verpleeghuizen een bekende verschijning. We kennen de wensen en eisen die het verzorgingshuis of verpleegtehuis aan een spoed ontruiming stelt. U hoeft zich daar niet mee bezig te houden en kunt zich concentreren op het afscheid nemen van de overledene. Zorgkamer ontruimen? Wij bieden u onze 100% oplever garantie.

Woning ontruimen door BoedelZ:

 • Veel ervaring in 1 dags ontruiming
 • Woning wordt bezemschoon opgeleverd
 • Spoed ontruiming: samen doen of laten doen
 • Kosten ontruiming zorgkamer volgens prijsopgave
 • Wij overleggen met het verzorgingshuis of verpleegtehuis
 • 100% oplever garantie

Direct tijd vrijmaken
Een spoedontruiming moet direct gebeuren. Liefst de volgende dag. Bent u in staat om direct alle afspraken (werk en kinderen) voor de volgende dag af te zeggen?  En bent u wel in 1 dag gereed met de spoed ontruiming? Wegen de kosten van het ontruimen van een zorgkamer daar tegenop?

1 dags ontruiming zorgkamer
Nadat de familie de dierbare of bruikbare bezittingen van de overledene heeft verdeeld, blijft er in een zorgkamer of seniorenflat vaak nog heel veel inboedel over. U bent verplicht deze inboedel binnen enkele dagen weg te halen. U wilt graag betrouwbare hulp hebben bij zo’n spoed ontruiming. Verpleegtehuis of verzorgingshuis:  een spoed ontruiming van de zorgkamer kan meestal binnen 1 dag worden uitgevoerd.

Bij BoedelZ krijgt u vooraf een schriftelijke offerte voor de spoedontruiming van de zorgkamer, maar ook stellen we in overleg met u en met de instelling een planning op. Wij bieden 100% oplever garantie: alle partijen weten precies waar ze aan toe zijn.

Aanpak spoedontruiming zorgkamer
Binnen 24 uur na uw eerste melding nemen we samen met u de inboedel op om een offerte te maken. Het tijdstip van een spoed ontruiming zorgkamer luistert nauw. Meestal zijn er maar 1 of 2 dagen beschikbaar waarop de spoedontruiming mogelijk is. Daarom zijn goede afspraken belangrijk.

Tijdstip spoedontruiming
Wij stellen vooraf een inboedellijst van de zorgkamer op en overleggen met het verpleegtehuis of verzorgingshuis over het beste tijdstip van de spoedontruiming. Met spoed ontruimen van een zorgkamer betekent niet dat dit onzorgvuldig gebeurt. Ook een spoedontruiming gebeurt respectvol en discreet. Na de spoed ontruiming leveren we de zorgkamer bezemschoon op.

Inboedel zorgkamer
Bij BoedelZ kunt u zelf aangeven welke wensen u heeft voor de bestemming van de inboedel na de spoedontruiming van de zorgkamer. Heeft u zelf geen goed doel in gedachten? Goederen die niet geveild of verkocht kan worden, brengen wij meestal naar een niet-commerciëlekringloopwinkel of het Leger des Heils. Dan krijgen ze na de spoedontruiming toch nog een tweede leven.

Kosten ontruimen zorgkamer
Ook bij een spoedontruiming van een zorgkamer maken we glasheldere afspraken over de prijs. U weet van te voren precies wat de spoedontruiming kost. U krijgt een schriftelijke, vrijblijvende offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De gemiddelde spoedontruiming zorgkamer kost vanaf € 199.

Voor een spoedontruiming zorgkamer zijn we dag en nacht bereikbaar. Neem gerust direct contact met ons op!

Gratis advies en offerte voor woningontruiming

Heeft u een vraag over woningontruiming of inboedel? We zijn dagelijks van 8.00 uur - 22.00 uur bereikbaar!
Tel. 035 88 729 77.

Meer over BoedelZ

Daarom BoedelZ

 • Persoonlijk contactpersoon
 • Wij werken niet met containers
 • Woning wordt schoon opgeleverd, wij gaan verder dan bezemschoon
 • Sleutelservice (halen en brengen)
 • Veiling bemiddeling
 • Zeer breed netwerk met diverse experts
 • Alle bruikbare inboedel gaat naar een goed doel
 • Afval wordt duurzaam verwerkt
 • Gratis een vrijblijvende, transparante en gespecificeerde offerte
 • Totale ontzorg service, maar dan ook écht totaal
BoedelZ Woningontruiming & Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok