Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Bij een woningontruiming geven we alle aandacht aan de inboedel. Inventaris maken, met zorg voor goederen die voor u emotionele of financiële waarde hebben. BoedelZ zorgt voor de opslag en verkoop, voor hergebruik door goede doelen, en voor het milieuvriendelijk afvoeren van alle goederen uit de inboedel.


Eigen beveiligde opslag voor inboedel vanaf € 1 per dag

Tijdelijke opslag nodig? Moet een woning ontruimd worden en hebt u meer tijd nodig om de inboedel goed uit te zoeken? Bij BoedelZ regelt u een eigen beveiligde opslag voor inboedel vanaf € 1 per dag.

Waardevolle inboedel verkopen via veilinghuis of Marktplaats – samenwerking met veilinghuis

Als we voor een woningontruiming een inventaris beoordelen, kunnen we waardevolle inboedel tegenkomen die geschikt is voor verkoop via een veilinghuis. Of zien we kansen om waardevolle inboedel te verkopen via internet, op Marktplaats bijvoorbeeld. Of misschien heeft u zelf al het plan om waardevolle spullen te verkopen via een veilinghuis, maar weet u niet precies hoe dat werkt.

Hergebruiken en zo veel mogelijk recyclen: dat is milieuvriendelijk afvoeren inboedel

Wij vinden het belangrijk dat goed bruikbare spullen een tweede leven krijgen. U misschien ook. Ook als spullen niet meer bruikbaar zijn, kunnen de grondstoffen ervan (metaal, plastic, papier) toch nog een tweede leven krijgen door recycling.

Opruimen garage, schuur of zolder, of emigratie? Overtollige inboedel sla je op bij BoedelZ.

Gaat u de schuur of zolder leeghalen? Garage of berging opruimen? Voor overtollige inboedel, die u wilt bewaren, vindt u bij BoedelZ een eigen, beveiligde opslag. Al vanaf  € 1 per dag.

Dankzij BoedelZ kunt u samenwerken met goede doelen voor het hergebruik van inboedel. Dat voelt goed!

Het is een troostrijke gedachte, zeker bij het verdelen van de inboedel na een overlijden: iemand anders blij maken met spullen uit de inboedel die nog goed gebruikt kunnen worden. BoedelZ helpt u graag om artikelen een tweede leven te geven. We werken daarvoor samen met goede doelen, zoals het Leger des Heils, EyeClarify en Gered Gereedschap.

Inkopen inboedel in combinatie met ontruiming: alles van begin tot eind geregeld.

Bij een verhuizing of overlijden, als een woning ontruimd moet worden, kan het voorkomen dat u waardevolle, onbeschadigde inboedel tegenkomt. Spullen die u het liefst zou verkopen, omdat u weet dat ze nog waarde vertegenwoordigen en voor een ander nog goed bruikbaar zijn. Wij doen u graag een aanbod voor het inkopen van de inboedel in combinatie met ontruiming van de woning.

Inkoop Vintage-, Retro- en Designmeubelen - BoedelZ woningontruiming

Gaat u de inboedel van een woning ontruimen? Of de zolder bij opa en oma? Meubelen uit de jaren 60, 70 of 80 heten tegenwoordig Vintage meubelen en kunnen nog een aardige cent opleveren! Wij helpen u graag bij het herkennen van vintage of designmeubelen. Inkoop vintage en designmeubelen: vertrouwd bij BoedelZ.

BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok