Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

BoedelZ maakt woningen met nicotine-aanslag en rookgeur schoon

Een woning of bedrijfspand waar jarenlang gerookt is, moet eerst gereinigd worden: weg met die penetrante rookgeur en gele nicotine-aanslag op alle oppervlakken. Een sopje helpt niet tegen nicotine-aanslag. Overschilderen kan niet zomaar. Wij verdrijven de rookgeur voorgoed. En wij verwijderen nicotine aanslag van muren, plafonds, deuren, plinten, meubels en stoffering.

 

Als de bewoner van een huis een verstokte roker was, is het soms nodig om de gele rookaanslag in huis te verwijderen. Zeker als er jarenlang binnen gerookt is, hangt er een blijvende rookgeur en is de hele woning of bedrijfsruimte aangetast door nicotine-aanslag. In de loop van de jaren trekt de nicotine-aanslag steeds dieper in wanden, meubelen en stoffering. Vaak zie je op plaatsen in huis, waar veel gerookt is, een duidelijke geelbruine verkleuring van muren en plafonds.

Nicotine komt er doorheen
Alleen het plafond witten met gewone latex helpt niet: de nicotine komt er zo weer doorheen. Plafonds, kozijnen en muren moeten vrij gemaakt worden van die vette, gele aanslag van nicotine. Na het verwijderen van de nicotine aanslag kan er dan opnieuw gewit of geschilderd worden.

Nicotine aanslag is bron van rookgeur
Rookgeur verwijderen kan door de bron aan te pakken. Die bron is aanslag van nicotine, op de muren, plafonds, meubels, kozijnen , deurposten gordijnen. De muren of het plafond gewoon schilderen heeft geen zin, want de gele rookaanslag kan er gewoon doorheen komen. Wil je over een muur met nicotine-aanslag heen schilderen, dan moet er eerst een laag kostbare isolatieverf op aangebracht worden. Dat geldt niet alleen voor muren en plafonds, ook geschilderd houtwerk zoals deuren of kozijnen is door nicotine aangetast en kan niet zomaar overgeschilderd worden.

Nicotinevlekken komen terug
De beste oplossing is om de nicotine-aanslag van de muren, de plafonds en het houtwerk te verwijderen. Dat is met gewone schoonmaakmiddelen meestal niet succesvol. Mensen proberen de vettige aanslag schoon te maken met groene zeep, ammoniak of andere huis-, tuin- en keuken-schoonmaakmiddelen. Maar na het drogen zie je de gele rookaanslag steeds weer verschijnen. Voor zware nicotine-aanslag zijn andere middelen nodig. Wij beschikken over speciale reinigingsapparaten en professionele schoonmaakmiddelen die de nicotine-aanslag volledig verwijderen van muren, plafonds, meubelen, houtwerk en kozijnen.

Voorkom kosten of waardedaling
Het is een vervelende en lastige klus, maar vaak moet het wel gebeuren. De woningbouwvereniging of verhuurder verwacht dat de woning schoon wordt opgeleverd, anders wordt de woning door de verhuurder op kosten van de huurder schoongemaakt. Gaat het om een koopwoning, dan kan de aanwezigheid van nicotine-aanslag of een rooklucht de verkoopwaarde verminderen.

Nicotine en rookgeur verwijderen door BoedelZ:

 • Professioneel verwijderen nicotine aanslag van muren, plafonds, houtwerk, meubels, stoffering. kozijnen
 • De juiste apparatuur en de beste schoonmaakmiddelen.
 • Verwijderen nicotine-aanslag en schoonmaken ook in combinatie met ontruiming.
 • Woning of bedrijfspand kan sneller weer verhuurd worden.

Nicotine-aanslag verwijderen in combinatie met ontruiming
Als u zelf de woning of het bedrijfspand ontruimt, helpen wij u graag bij het verwijderen van rookgeur en nicotine-aanslag. In combinatie met een ontruiming door ons, is het schoonmaken veelal voordeliger: we zijn dan toch al aanwezig in de woning of het bedrijfspand en kunnen efficiënt aan de slag.

Prijs verwijderen nicotine-aanslag
We maken ook glasheldere afspraken over de prijs. Samen met u brengen we in kaart wat er schoongemaakt moet worden, hoe dat gebeurt en wanneer het klaar zal zijn. Wilt u een indicatie van de kosten, neem dan gerust contact met ons op.

Verwijderen nicotine-aanslag of rookgeur? Een doorgerookte woning weer fris maken? Bespreek eens wat de mogelijkheden zijn.

Gratis advies en offerte voor woningontruiming

Heeft u een vraag over woningontruiming of inboedel? We zijn dagelijks van 8.00 uur - 22.00 uur bereikbaar!
Tel. 035 88 729 77.

Meer over BoedelZ

Daarom BoedelZ

 • Persoonlijk contactpersoon
 • Wij werken niet met containers
 • Woning wordt schoon opgeleverd, wij gaan verder dan bezemschoon
 • Sleutelservice (halen en brengen)
 • Veiling bemiddeling
 • Zeer breed netwerk met diverse experts
 • Alle bruikbare inboedel gaat naar een goed doel
 • Afval wordt duurzaam verwerkt
 • Gratis een vrijblijvende, transparante en gespecificeerde offerte
 • Totale ontzorg service, maar dan ook écht totaal
BoedelZ Woningontruiming & Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok