Kijk ook eens op BoedelZ Organizing

Tel. 035 - 88 729 77 | 06 - 506 404 50
Dorresteinweg 70-14, 3763 LL Soest
rolandlap@boedelz.nl

Met BoedelZ bent u verzekerd van een discrete en respectvolle dienstverlening met maximale duidelijkheid. Onze werkwijze in het kort:

Direct persoonlijk contact
Elk huis en elke inboedel is uiteraard anders. We maken dan ook altijd eerst een persoonlijke afspraak in de woning zelf om de situatie te bekijken en specifieke wensen/eisen te bespreken. Vaak stellen wij hierbij meteen een boedellijst met foto’s op met alle te vervoeren en te verkopen goederen.

Boedeltaxatie en -verkoop
Samen met u taxeren wij de boedel en wordt bekeken hoe waardevolle spullen het best verkocht kunnen worden en komen wij een commissie bij verkoop overeen. Verkoop is mogelijk via bijvoorbeeld een veilinghuis of een veilingsite, maar ook andere verkoopwijzen zijn mogelijk. Wij verkopen beslist niet aan opkopers. U krijgt van ons periodiek een rapportage van de opbrengsten na verkoop van de inboedel en betalen binnen 7 dagen naar de door u gewenste bankrekening.

Heldere offerte binnen 2 dagen
Op basis van onder meer de grootte van de woning, de omvang van de inboedel en uw eventuele speciale wensen stellen wij voor u een volledig gespecificeerde offerte op en ontvangt u meteen onze algemene voorwaarden. In de offerte treft u niet alleen een berekening van het totaalbedrag inclusief een inschatting van eventuele bijkomende kosten zoals overige kosten waaronder voor het huren van een eventuele stortcontainer, vergunningen, het laten verwijderen van tapijt, het taxeren van antiek, et cetera. Prijsindicatie voor een woningontruiming: vanaf € 399,- (incl. BTW).

Verder maken wij in onze offerte glasheldere afspraken over het tijdstip waarop de werkzaamheden moeten plaatsvinden. Onze offerte ontvangt u binnen 2 dagen en lichten wij met alle plezier persoonlijk toe zodat u maximale duidelijkheid heeft. U ziet het: bij BoedelZ weet u tevoren precies waar u aan toe bent.

Planning, uitvoering en verzekering
Na ondertekening van de offerte bevestigen wij de opdracht en de planning van de werkzaamheden aan u. Vervolgens gaan wij volgens afspraak aan het werk waarbij wij uiteraard uiterst discreet en respectvol te werk gaan. Zoals te lezen valt in onze algemene leveringsvoorwaarden zijn wij bij elke opdracht verzekerd tegen eventuele schade aan de woning en/of de inboedel. Kortom: met BoedelZ kiest u voor maximale zekerheid.

Gratis advies en offerte voor woningontruiming

Heeft u een vraag over woningontruiming of inboedel? We zijn dagelijks van 8.00 uur - 22.00 uur bereikbaar!
Tel. 035 88 729 77.

Meer over BoedelZ

Daarom BoedelZ

  • Persoonlijk contactpersoon
  • Wij werken niet met containers
  • Woning wordt schoon opgeleverd, wij gaan verder dan bezemschoon
  • Sleutelservice (halen en brengen)
  • Veiling bemiddeling
  • Zeer breed netwerk met diverse experts
  • Alle bruikbare inboedel gaat naar een goed doel
  • Afval wordt duurzaam verwerkt
  • Gratis een vrijblijvende, transparante en gespecificeerde offerte
  • Totale ontzorg service, maar dan ook écht totaal
BoedelZ Woningontruiming & Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
BoedelZ - Woningontruiming | Boedelafwikkeling
Woningontruiming en boedelafwikkeling
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok